tapijt reinigen
Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.

Tapijt Reinigen

Een klotsend glas limonade, een druppel tomatensaus of een complete taartpunt… Vlekken zijn, zoals de Engelsen zeggen, een fact of life. Wij reinigen uw vloerbedekking en garanderen u een schoner en veiliger huishouden zonder vlekken! Wij zorgen ervoor dat uw tapijten terug als nieuw zullen zijn. Uw losse tapijten komen we gratis bij u ophalen* en na een grondige behandeling liggen ze 48 uur later weer bij u op hun vertrouwde plaats.

♦ -15% Op tapijtreiniging bij bestelling van Algemene grote schoonmaak !

!!! OPGELET !!! Bij aanwezigheid van bloed- en wijnvlekken, lak, verf, en sporen van haar en urine van huisdieren zullen de kosten van het schoonmaken worden verhoogd met 30% Eco-Flex garandeert niet dat na het reinigen van uw product de oorspronkelijke staat verbeterd zal worden, het grootste vuil zal worden verwijderd maar de diep zittende en chemische vlekken kunnen nooit voor 100% gegarandeerd verwijderd worden (o.a. Dierlijk urine )

♦ Wat zal het resultaat zijn, en van wat is het afhankelijk?:

- het graad van vervuiling (bij verse vlekken is het resultaat van de tapijtreiniging het beste, bij ouderdom en verschillende soorten vervuiling, mag u niet verwachten dat het product perfect schoon zal zijn.)

- vlekken van verschillende oorzaken (vlekken van vuil schoeisel is niet hetzelfde als vervagende vlekken van ouderdom)

- vlekken van diverse verontreinigingen ( wijn- en urinevlekken is moeilijker te reinigen dan etensresten)

♦ De gemiddelde Run-time van de order voor de reiniging en drogen van tapijten duurt van 6 tot 12 uur, afhankelijk van de grootte/ dikte en verontreiniging van de tapijt.

♦ Eco-Flex heeft alles wat je nodig hebt (handgereedschap en reinigingsmiddelen, apparatuur en voorzieningen voor de reiniging en diverse verbruiksartikelen) en je hoeft je geen zorgen te maken over de terugplaatsing van de tapijt, indien u handen tekort komt plaatsen wij uw tapijt op de oude plek terug.

♦ UW tapijt wordt altijd (gratis*) opgehaald door onze medewerkers, Afhankelijk van uw ligging (antwerpen +ring rond antwerpen gratis) wordt de kostprijs van vervoer (heen en terug) berekend per km (1,50€/km). Afhankelijk van de situatie op de weg, kan de werkelijke afhaaltijd afwijken van het vooraf geplande of met u telefonisch overeengekomen tijdstip, maar niet meer dan 30 minuten (indien het meer is neem dan contact op met één van onze medewerkers!).

Скачать шаблоны для Joomla бесплатно
Светлые Joomla шаблоны.
JoomShaper