grote schoonmaak
Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.

Grote Schoonmaak

Stofzuigen, wassen van vloeren, spiegels, ramen wassen, sanitair en tegels schoonmaken, afwassen en keukenapparatuur ... Voor iemand is het allemaal hard werken, maar niet voor onze medewerkers. Wij beschouwen algemene schoonmaken als één van hun roeping. En dat, lieve klanten, zonder het inademen van schadelijke chemicaliën, wij gebruiken alleen milieuvriendelijke producten met een ecologisch afbreekbare basis. Algemene reiniging van "ECOFLEX" is een perfecte keuze voor gezinnen met kleine kinderen, mensen die lijden aan allergieën, astma of overgevoeligheid aan giftige chemische stoffen.

!!! Houdt u er rekening mee om ernstige gevallen van algemene reiniging vooraf te melden ( kalkaanslag, zware sanitaire verontreiniging, inoxbewerking, etc..) en de omvang van het werk te bespreken , zoals voor elke klus is er marge in de tijd dat besproken wordt met de klant en wij deze niet willen overschrijden. !!!

♦ Tijdens de schoonmaak kunt u indien u wenst ter plaatse blijven voor controle van werken of het huis te verlaten voor uw eigen zaken, in dat geval moet u bij de afgesproken tijdstip van het einde van de werken aanwezig zijn om het voltooide werk te controleren en eventuele opmerkingen te geven, wij vertrekken graag met een gerust hart dat alles naar wens was!. Wij verzekeren u dat u niets te vrezen hebt, Eco-Flex neemt verantwoordelijk voor de huizen waarin de eigenaar even niet aanwezig is.

♦ Voor een algemene grote schoonmaak van een opp. van 70 m² leveren wij een team van 2 pers. Huizen van 70 m² tot 140m² hebben een team van 3. Bij huizen met toenemende oppervlakte per 40 m² wordt 1 persoon toegevoegd aan de brigade. !! Eco-Flex is slechts aansprakelijk voor mensen gekleed in kleding met het bedrijfslogo !!

♦ Voor het uitvoeren van algemene grote schoonmaak beschikt Eco-Flex over alle reinigingsmiddelen, apparatuur en gereedschappen voor het vlot te laten verlopen van de werken zodat de klant aan niets anders hoeft te denken dan aan te komen in een perfect propere huis.

♦ Verplaatsingskosten voor de algemene grote schoonmaak zitten inbegrepen in de totale kostprijs indien de werken uitgevoerd worden binnen de provincie Antwerpen. Voor werken verder dan provincie Antwerpen wordt er een vergoeding aangerekend van 0,80€ per km van Antwerpen Centrum). Afhankelijk van de situatie op de weg, kan de werkelijke afhaaltijd afwijken van het vooraf geplande of met u telefonisch overeengekomen tijdstip, maar niet meer dan 30 minuten (indien het meer is neem dan contact op met één van onze medewerkers!).

Скачать шаблоны для Joomla бесплатно
Светлые Joomla шаблоны.
JoomShaper