vloerbedekking reinigen
Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.

Vloerbedekking Reinigen

Tapijtreiniging: Elke dag krijgen wij te maken met stress, het maken van koffievlekken is hier één van de voorkomende gevallen, net zoals tomatenvlekken en olievlekken. Wij kunnen zeer makkelijk op alle plekken in een kantoor of industrieruimte komen door een gemakkelijk en klein apparaat. Zo kunnen dus alle vlekken weggewerkt worden en krijgt uw oude vloer een nieuw leven!

!!! OPGELET !!! Bij aanwezigheid van bloed- en wijnvlekken, lak, verf, en sporen van haar en urine van huisdieren zullen de kosten van het schoonmaken worden verhoogd met 30% Eco-Flex garandeert niet dat na het reinigen van uw product de oorspronkelijke staat verbeterd zal worden, het grootste vuil zal worden verwijderd maar de diep zittende en chemische vlekken kunnen nooit voor 100% gegarandeerd verwijderd worden (o.a. Dierlijk urine )

♦ Wat zal het resultaat zijn, en van wat is het afhankelijk?:

- het graad van vervuiling (bij verse vlekken is het resultaat van de tapijtreiniging het beste, bij ouderdom en verschillende soorten vervuiling, mag u niet verwachten dat het product perfect schoon zal zijn.)

- vlekken van verschillende oorzaken (vlekken van vuil schoeisel is niet hetzelfde als vervagende vlekken van ouderdom)

- vlekken van diverse verontreinigingen ( wijn- en urinevlekken is moeilijker te reinigen dan etensresten)

♦ De gemiddelde droogtijd van tapijt duurt van 12 tot 24 uur, afhankelijk van de dikte en verontreiniging van de tapijt.

♦ Eco-Flex heeft alles wat je nodig hebt (handgereedschap en reinigingsmiddelen, apparatuur en voorzieningen voor de reiniging en diverse verbruiksartikelen). Het enigste wat aan de klant wordt gevraagd is een wateraansluiting en het opbergen van alle overbodige meubilair (stoelen, vuilnisemmers/dozen, etc) om het werk nog sneller en soepeler te laten verlopen.

♦Transport van het materiaal en producten tot op de werkplek is Afhankelijk van uw ligging (antwerpen +ring rond antwerpen gratis) wordt de kostprijs van vervoer (heen en terug) berekend per km (0,80€/km). Afhankelijk van de situatie op de weg, kan de werkelijke afhaaltijd afwijken van het vooraf geplande of met u telefonisch overeengekomen tijdstip, maar niet meer dan 30 minuten (indien het meer is neem dan contact op met één van onze medewerkers!).

Скачать шаблоны для Joomla бесплатно
Светлые Joomla шаблоны.
JoomShaper