medische schoonmaak
Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.

Medische Schoonmaak

Ben je ooit ziek geworden na een bezoek aan de dokter? Een medische kantoor kan een broeinest voor bacteriën en ziekten zijn. Om het risico van verspreiding van ziektekiemen tussen patiënten en bezoekers in een medisch kantoor te verminderen, moet elke dag behoorlijk wat worden gereinigd. Een professionele schoonmaak service zal gebruik maken van de juiste procedures en apparatuur dat zal helpen het risico op infectie te verminderen.

♦Eco-Flex is uniek in Medische Schoonmaak:

- Eco-Flex volgt een schriftelijke “exposure control plan” . Deze word ingelezen door elke werknemer en wordt op elke werkplek bewaard.

- Via een Material Safety Data formulier beschrijven we elke chemische product die we gebruiken in uw faciliteit, deze worden gelezen door elke werknemer en on-site bewaard zodat de klalnt zelf kan inzien welke producten er gebruikt worden voor welke doeleinden.

- Eco-Flex maakt gebruik van ecologische producten zodat er zo min mogelijk gewerkt word met chemicaliën en de blootstelling voor allergieën geminderd wordt, onze producten voldoen aan alle etiketteringsvoorschriften.

Скачать шаблоны для Joomla бесплатно
Светлые Joomla шаблоны.
JoomShaper