schoonmaak kantoren
Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.

Schoonmaak Kantoren

Algemene schoonmaak en onderhoud van kantoren en werkruimtes: In het bedrijfsleven, moet alles in orde zijn: de productie en marketing, en zelfs elke hoek van het kantoor of winkel. En voor dat, lieve ondernemers, is ECO-FLEX dé oplossing! Waarom? Wij weten wat het is om alles tip-top te houden, en dit alles in een kleine tijd maar met topresultaat, na jarenlange ervaring van ons personeel en periodieke opleidingen houden we ons steeds up-to-date aan alle vereisten van tegenwoordig. Ook zijn de eisen van de klant heel belangrijk voor ons. Onze klant is onze koning!

♦Al het werk wordt gedaan door echte professionals voor het schoonmaken van kantoren in België, waarbij alle benodigde kennis en vaardigheden te hebben. Wij besteden bijzondere aandacht aan de klanten om aan al hun vragen en verwachtingen te voldoen, al onze medewerkers zeer vriendelijk en aandachtig naar de klant toe. Ze zijn professionals in de strijd tegen vuil en perfect omgaan met al het werk op een dagelijkse schoonmaak van kantoren, deze werken zijn de volgende:

- Stofzuigen van kantoorvloeren ( tapis plein)

- het wassen van vloeren met behulp van speciale gereedschappen, wassen plinten, radiatoren en leidingen (natte reiniging)

- Verwijderen van stof op het oppervlak van meubels, ofwel waarvan de hoogte niet meer dan 2m is (tafels, kasten, rekken, tafels, etc.).

- reinigen van glazen oppervlakken (wanden, spiegels, deuren, etc)

- nat reinigen interieur, accessoires, verlichting, huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur (printers, koffieapparaten, ovens, klaviatuur, etc)

- desinfectie van toiletten en keuken - vervanging van vuilniszakken in manden en shredders

- voorbereiden van vergaderzalen

- en nog veel meer!

♦ Aanvullende diensten van "Eco-Flex" Een aantal extra schoonmaakwerken die kunnen bestaan uit het schoonmaken van kantoren die we uitvoeren voor een vergoeding. Deze omvatten het volgende:

- Reiniging van valse wanden, en plafonds, ventilatiekaders, etc.

- het ramen wassen en deuren, gevels, belettering op gevels, etc

- Verwijder vlekken uit bekleding, vloerbedekking reinigen, tapijt reinigen, reiniging van zetels, stoelen etc

♦ Wat bepaalt de reinigingskosten van kantoren?:

De complexiteit van de werken: Hoe meer soorten werk Eco-Flex verricht, des te groter de totale kosten van het schoonmaak is. Zo zal de standaard dagelijkse verzorging (wassen van vloeren, afstoffen, het vervangen van de prullenbak) goedkoper zijn dan het schoonmaken van kantoren na reparatie of verhuis, verwijderen van kleine puin, het verwijderen van de opbouw van vuil (verf, cement, plakband), enz.

Grootte van de werken: Hoe groter de kantoorruimte, hogere plafonds etc, hoeveelheid objecten in de ruimte, hoe hoger de kosten van de werkzaamheden. Afhankelijk ook van de eisen van de klant.

De producten en apparatuur: De kosten van het materiaal en producten die worden gebruikt in de schoonmaak van kantoren, de noodzaak om speciale apparatuur aan te schaffen voor de behoeften van de klant, speciale producten voor een betere en kwalitatieve reiniging van speciale oppervlakten (o.a. inox, hout, leder ).

♦ Een aantal grote bedrijven van de België koos Eco-Flex omdat wij ons onderscheiden van de concurrentie met redelijke prijzen voor het van schoonmaken van kantoren. Wij staan garant voor het behoud van een hoge kwaliteit van onze schoonmaakdiensten.

Скачать шаблоны для Joomla бесплатно
Светлые Joomla шаблоны.
JoomShaper