Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.

- ECOLOGISCH: Wij willen onze klanten er aan herinneren dat we er elke dag naar streven om ons werk zo ecologisch mogelijk te verrichten, waarbij er dus ecologisch afbreekbare producten worden gebruikt zodat er minder schade word verricht voor het milieu.

- ECONOMISCH: economisch werken en kwaliteit gaan bij ons samen hand in hand, wij zorgen graag voor onze klanten en begrijpen wat ze willen, daardoor bepalen we onze prijzen aan de vraag van de klant.

- FLEXIBILITEIT: Onze service is gegarandeerd zeer flexibel door het organiseren van mobile teams, deze staan elke dag paraat en kunnen in een mum van tijd ingeschakeld worden voor verschillende taken zowel tijdens als na de kantooruren.

Een drukke baan, een eigen zaak of gewoon tijd te kort? U bent het beu om uw weekenden op te offeren aan dweilen, kuisen, stoffen enz .

Dan hebben wij voor U de oplossing.Schoonmaakbedrijf en facility service,ECOFLEX b.v.b.a lost het voor u op!

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat al jaren tevreden klanten heeft in deze sector met veel concurrentie. Daarom bieden we de klanten een schoonmaak met zowel ecologische als economosche wijze aan!

Wij werken voor u zowel op industrieel als op huishoudelijk vlak.

Of het hier nu gaat over industrieruimten, kantoren, nieuwbouw, restaurants of winkelruimtes, onze medewerkers hebben ondertussen een jarenlange ervaring opgebouwd en zorgen voor een onberispelijke afwerking.

Situeert uw bedrijf zich in de voedingsector?

Geen probleem, wij reinigen volgens de BRC-normen!

KWALITEIT en SERVICE staan garant !

Onze ecologische schoonmaakproducten! Al onze schoonmaakproducten zijn dermatologisch getest. Zo kunt u er zeker van zijn dat deze geen allergische reactie veroorzaken en toch overal gebruikt kunnen worden.

Deze zijn uiteraard ook milieuvriendelijk en ecologisch afbreekbaar.

Maar er is meer! De nodige onderhoudsproducten worden door ons geleverd.

Zo hoeft u geen tijd te besteden aan het aankopen van al deze benodigdheden.

Wij kopen alles in grote aantallen.

Скачать шаблоны для Joomla бесплатно
Светлые Joomla шаблоны.
JoomShaper