industriële reiniging
Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.

Industriele Reiniging

Elke productie gaat gepaard met niet alleen de afgifte van het eindproduct, maar ook veel afval! Na verloop van tijd hopen ze zich op in de vorm van stof in residuen van niet-gebruikte materiaal. Kleine deeltjes vestigen op de apparatuur en personeelskleding, wat resulteert in verminderde efficiëntie en prestaties. Ophoping van afval heeft ook een negatieve invloed op het uiterlijk van de gebouwen en de gezondheid van de werknemers. Daarom, om het personeel werkzaam in de productie meer productiever te maken, zorgen wij voor een comfortabele werkomstandigheid door hun omgeving netjes te houden.

♦ Eco-Flex biedt kwalitatieve schoonmaakdiensten voor industriële gebouwen in België: Ons bedrijf heeft experts in dienst die veel over netheid weten. Wij beschouwen het schoonmaken als één van hun roeping en in staat zijn om elke grote onderneming te laten schitteren. Onze medewerkers bestuderen zorgvuldig de werken en de eisen van de klant en maken een plan van reiniging.

♦ Elke aanvraag voor een offerteopmaak door één van onze vertegenwoordigers van Eco-Flex, met een bespreking ter plaatse op de werkplek is volledig kostenloos! Zo garanderen wij een betere service voor het opmaken van een persoonlijke offerte op maat.

♦Wij verwijderen alle soorten vuil! Industriële reiniging is anders ten opzichte van het grote schoonmaak van een appartement of schoonmaak van kantoren. In elke onderneming is er een verschillende productie en afval. Al deze factoren zijn belangrijk bij de opmaak van onze offerte. Wij bieden schoonmaakdiensten voor fabrieken, evenals de bijbehorende functionele gebieden en kantoorruimtes.

♦De voorgestelde werkzaamheden zijn onder andere:

- professionele verwijdering van vuil van vloeren, wanden, verwarming en ventilatie systemen

- verwijdering van stof uit valse wanden en plafonds, etc

- reiniging en ontsmetting van de productielijnen, ovens, installaties, transportbanden en andere apparatuur

- wassen koelkasten, tellers, diepvriezers, meubelen, etc

- reinigen van trappen, liften liftschachten, etc

- Het schoonmaken van de spiegels en glazen oppervlakken in de gebouwen;

- het ramen wassen en ingangen;

- Inoxbewerking van kleine wasbakken tot grote installaties! (NIEUW!)

- reiniging en ontsmetting van sanitair: douches, kleedkamers, toiletten, etc

- en nog veel meer!

 

Скачать шаблоны для Joomla бесплатно
Светлые Joomla шаблоны.
JoomShaper